Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 
Blog

A férjed édes hármasra vágyik, lepd meg egy maszturbátorral!

2020.07.03 13:34
A férjed édes hármasra vágyik, lepd meg egy maszturbátorral!

A férfiak valamiért ösztönösen oda vannak már magától a gondolattól is, hogy egyszerre több nővel szeretkezhessenek. Azonban a legtöbbjüknek erre az életben nem adatik meg a lehetőség, ezért marad egy életen át az álmodozás, hogy vajon milyen lehet két nővel osztozni a legintimebb pillanatokon.

A házasságban tett örök hűség fogadalom pedig lássuk be, erre a szituációra is kiterjed, így nem túl sok feleség örülne, ha a párja a hitvesi ágyba egy másik nőt is bekönyörögne.

Azonban hűséges férjünket mégis meglephetjük egy aprósággal, amivel e legtitkosabb vágya is teljesülhet. Kipróbálhatja azt, milyen érzés, ha egyszerre két punci kényezteti az ágyban. Karácsonyi ajándéknak is kiváló, hiszen mi sem tehetné emlékezetesebbé az ünnepeket, mint végig hancúrozni a lakást a legnagyobb élvezetek közepette.

A kettesben töltött szilveszteri bulizás is egészen más lesz, ha egy maszturbátort is becsempészünk a nemi életünkbe. Szerencsére ma már igen széles a választék a műpuncik világában, így a férfiak is élvezhetik egyedül vagy akár szerelmükkel együtt, hármasban is a maszturbátorok számos előnyét.

 

Nyugi! Maszturbátorral szexelni nem számít megcsalásnak!

A maszturbátor a férfiaknak, ugyanaz, mint a vibrátor a nőknek. Ha magányosak, vagy csak szeretnék feldobni a nemi életüket, csak az éjjeli szekrényhez kell nyúlniuk és már is felpöröghetnek az események. A plusz élményt nyújtó játékszer a legintimebb pillanatok élvezeteit is magasabb fokra tudja állítani, köszönhetően a maszturbátorok különböző változatainak.

Léteznek olyan szex szimulátorok, amelyek az orális szexet, mások az anális szexet még harmadik típusuk a hagyományos szexet hozza testközelbe akkor is, ha éppen egyedül vagyunk otthon.

A különböző maszturbátorok a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, hogy azok a leginkább hasonlítsanak egy csábító női testhez és a puha bőr anyagához.

Ezek a szex robotok képesek hosszú időn át, több üzemmóddal a férfiak kedvében járni, úgy, ahogyan azt még talán senki nem is tette azelőtt velük.

Ideális lehet azok számára is, akik egy kis pluszt csempésznének be a nemi életükbe, és tisztelt Uraim, egy maszturbátorra egy feleség sem fog féltékeny lenni!

olcsobbat.hu paypal simplepay_hu_v2