Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

Blog

A vágykeltő szerek még élvezetesebb szexuális élményhez vezetnek

A legtöbb szexuális segédeszköz boltban és webáruházban beszerezhetőek ma már azok a különböző kozmetikumok, amelyekkel még tovább fokozható a testi együttlét.

Ilyen népszerű szerek a feromonok, a késleltető krémek, a masszázs olajak, a síkosítók és a vágykeltők is. Noha sokan az impotenciával vonják ezeket a szereket összefüggésben, arról szó sincs, hogy ezeket mankóként kellene alkalmazni. Ezek a kozmetikumok ugyanis nagyszerű előjátékai és kiegészítői is a harmonikus szexnek.

A tökéletes anális szex titkai!

A férfiak valamiért rendkívül vonzódnak a titkos kis szentélyhez, melynek meghódítása külön élvezet számukra. Ez pedig nem más, mint a női popsi. Valószínűleg pont annak titkos rejteke és tiltott mivolta teszi ennyire erotikussá és kívánatossá az análszexet is. Noha nem minden nő rajong egyformán érte, rengeteg nőnek segít az orgazmusa fokozásában és nagyon sokan képesek anális úton is eljutni a csúcsra. Talán azok közül is sokan lemondtak örökre róla, akik valaha már kipróbálták, mert rosszul közelítettek a dologhoz.

A rossz szex miatt tönkremehet a kapcsolatunk!

Bár a fiataloknak azt tanítjuk, hogy ne a testi vágyakat és a külsőségeket helyezzék előtérbe, mégis a gyakorlat azt mutatja, hogy egy jó beszélgető partner vagy egy jó barát, nem biztos, hogy a legjobb szerető is lesz egyben.

Ez pedig egy kapcsolat halálát is jelentheti. Nem szabad ugyanis elhanyagolni az ágyjeleneteket sem egy párkapcsolatban. A szex hiánya vagy annak rossz minősége miatt először az elhidegülés, majd az eltávolodás végül pedig a szakítás következik.

A legbujább születésnapi éjszakám

Az egyik kedves rendszeres vásárlónktól kaptunk egy beszámolót, (amit ezúton is köszönünk) néhány termékünkkel kapcsolatosan. Az alábbiakban ezt a beszámolót teljes terjedelmében olvashatják, és természetesen várunk másoktól is beszámolókat, örülünk, ha a termékeink örömet okoznak másoknak :)

"Hosszú ideje, közel 10 éve vagyunk házasok a férjemmel, de még mindig meg van közöttünk a szikra és soha rá sem akartunk nézni másra. Talán ez azért van, mert tökéletesen működünk együtt az ágyban.

A kényeztető, erotikus ajándék mindig beválik!

Egy évben számos alkalom van, amikor valami személyes ajándékot illik adni a párunknak.

Talán még a kapcsolatunk első néhány hónapjában és évében ez nem is okoz problémát és a nők szívből örülnek a csokinak, a virágnak és a különböző romantikus ajándékoknak is, a férfiak pedig örömmel fogadják a minőségi alkoholos italokat, a pohár készleteket és vicces feliratú pólókat is.

Azonban egy idő után már egyszerűen nem tudunk mit adni kedvesünknek. Ilyenkor jönnek jól a különböző intim ajándékok!

A férjed édes hármasra vágyik, lepd meg egy maszturbátorral!

A férfiak valamiért ösztönösen oda vannak már magától a gondolattól is, hogy egyszerre több nővel szeretkezhessenek. Azonban a legtöbbjüknek erre az életben nem adatik meg a lehetőség, ezért marad egy életen át az álmodozás, hogy vajon milyen lehet két nővel osztozni a legintimebb pillanatokon.

olcsobbat.hu paypal simplepay_hu_v2