Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 
Blog

A vágykeltő szerek még élvezetesebb szexuális élményhez vezetnek

2020.07.15 10:54
A vágykeltő szerek még élvezetesebb szexuális élményhez vezetnek

A legtöbb szexuális segédeszköz boltban és webáruházban beszerezhetőek ma már azok a különböző kozmetikumok, amelyekkel még tovább fokozható a testi együttlét.

Ilyen népszerű szerek a feromonok, a késleltető krémek, a masszázs olajak, a síkosítók és a vágykeltők is. Noha sokan az impotenciával vonják ezeket a szereket összefüggésben, arról szó sincs, hogy ezeket mankóként kellene alkalmazni. Ezek a kozmetikumok ugyanis nagyszerű előjátékai és kiegészítői is a harmonikus szexnek.

A párok egymásnak bátran ajándékozhatnak ilyen szereket, hiszen mindkét fél számára azonos élvezetet nyújtanak, nem úgy, mint például egy kimondottan nem specifikus vibrátor.

Az erotikus masszázs ugyanis az egyik legjobb előjáték, a síkosító pedig az egyik legizgalmasabb segítség a klasszikus behatolásnál és az anális szexnél egyaránt. A különböző vágykeltők azonban ennél is többet képesek nyújtani, ha jól alkalmazzuk őket. A testi és lelki kielégülés tehát szinte garantált, ha a megfelelő stimuláló szereket vetjük be!

 

Érzéki, stimuláló vágykeltők férfiaknak és nőknek egyaránt

Sokan gondolják úgy, hogy a vágykeltőket kimondottan a nők számára fejlesztették ki, hogy meghozza a kedvüket az együttléthez és megfelelő körülményeket teremtsen a behatoláshoz. Ez azonban nagy tévedés. A vágykeltő nem egy varázsszer, amit bármely nő italába belecseppentve az ágyunkban köt ki. Azonban valóban képes növelni a szexuális vágyat és a tesztoszteron szintet is.

Az okoserotika.hu portálon is fellelhető Zini, Sensuva és Shunga termékek között egyaránt találunk nőknek és férfiaknak szánt afrodiziákumokat is.

Még egyes változatok csomagban kaphatóak és egyszerre is alkalmazhatóak férfiaknak és nőknek, addig vannak különállóan kapható krémek is.

Ezeket a vágykeltőket érzékien és finoman kell a bőrfelületre felvinni a hatás érdekében. A krém hatására az együttlét még meghittebb, még intenzívebb és meleget árasztóbb lesz, így az orgazmus élménye tovább fokozható a szerek hatására. Egyes stimuláló krémekkel pedig a férfiak hozhatják a legjobb formájukat a nagy eseményen. A különböző természetes vágyfokozó olajok és balzsamok segítségével erős és bizsergető izgalommal szeretkezhetünk kedvesünkkel, hosszú időn át.

olcsobbat.hu paypal simplepay_hu_v2