Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 
Blog

A legbujább születésnapi éjszakám

2020.07.03 13:44
A legbujább születésnapi éjszakám

Az egyik kedves rendszeres vásárlónktól kaptunk egy beszámolót, (amit ezúton is köszönünk) néhány termékünkkel kapcsolatosan. Az alábbiakban ezt a beszámolót teljes terjedelmében olvashatják, és természetesen várunk másoktól is beszámolókat, örülünk, ha a termékeink örömet okoznak másoknak :)

"Hosszú ideje, közel 10 éve vagyunk házasok a férjemmel, de még mindig meg van közöttünk a szikra és soha rá sem akartunk nézni másra. Talán ez azért van, mert tökéletesen működünk együtt az ágyban.

Mindketten megadunk a másiknak mindent, amit szeretne és egyikünk sem csak magára gondol, amikor összebújunk. Szerencsére mindketten nagy „étkűek” vagyunk e téren és van, hogy naponta többször is egymásnak esünk. Úgy érzem ez az egyik oka, hogy házasságunk ilyen tökéletesen működik.

Már sok mindent kipróbáltunk és szerintem a Kama Sutrát megszégyenítő módon, akár saját könyvet is kiadhatnánk, olyan fantáziadús nemi életet élünk. Hol a párom, hol én lepjük meg magunkat valamilyen szexuális segédeszközzel, amit aztán egymás előtt vagy egymással próbálunk ki, ezzel is fokozva az aznapi gyönyörök óráját. Utoljára például egy vibrációs gyűrűvel dobtuk fel az esti hancúrozást. A rózsaszín rezgős eszköz nem csak a férjemnek tetszett, de az én orgazmusomra is igen erősen rásegített. Aznap este több alkalommal is sikerült elélveznem. Persze nem ez volt az első alkalom, hogy a megvásárolt erotikus segédeszköz feldobta a napunkat. Korábban már kipróbáltunk különböző vibrátorokon kívül; csikló izgatókat, gésa golyókat és még análdugót is, amit szintén az okoserotika.hu szexboltban szereztünk be.

Születésnapi meglepetéscsomag a szexboltból

Pár héttel ezelőtt töltöttem be a 35. születésnapomat és megkértem a férjemet, hogy mivel csütörtökre esik, aznap délután kettesben ünnepeljük meg egy romantikus éjszakával egybekötve, másnapba nyúlóan. Így mindketten kivettük a pénteki napot szabadságként és hosszú órákig készülődtünk az estére, mint valami tini szerelmes pár az első randi előtt. Párom egy elit étterembe vitt el, ahol óriási rózsa csokor díszítette már megérkezésünkkor az asztalt. Szerencsére, rajtunk kívül nem is voltak sokan, így a kiszolgálás nagyon gyors volt és az ételek is ízletesek voltak. Párom egy arany karkötővel lepett meg és a szülinapi puszi közben a fülembe súgta, hogy ez csak a kezdet, otthonra tartogat egy másik, privát meglepetés szülinapi ajándékcsomagot is.

Persze, jól ismertem már, szeretett mindig meglepni valami erotikus dologgal a jeles napokon. Reménykedtem, hogy most sem lesz ez másképpen, ezért amikor hevesebben kezdett el verni a szívem az izgalomtól, én is a fülébe súgtam, hogy nagyon remélem, hogy valami kis perverz játékszerrel lep meg, mivel most is bugyi nélkül jöttem el, annyira kívánom! Ettől persze ő is egyből izgalomba jött és sietősen távoztunk. Otthon aztán valóban egy rózsaszín masnival átkötött csomag várt. Persze mire kibontottuk volna, a ruháink jó részét már lehámoztuk egymásról. Heves csókolózás közepette, ziláltan téptem szét a csomagolást az erotikus ajándékomról, melyben három olyan speciális eszköz is lapult, amiről soha életemben nem is hallottam.

Ezeket a vibrátorokat mindenkinek ki kellene próbálnia!

Párom az ajándék dobozkába egy Ohmibod vibrátort, egy Svakom csiklóizgatót és egy Adrien Lastic páros vibrátort csomagolt. Ez utóbbit avattuk fel elsőként, mivel a többire a heves előjáték után már nem volt elég időnk. A furcsa alakú, lila kis szerkezet úgy nézett ki, mint egy hajlított, eldeformálódott rúdvibrátor, de ennek csupán egy része foglalt helyet „belül”, a nagyobb része a csiklómat és a puncim külső részét izgatta. Mivel ez volt az első párvibrátorunk, ezért engem is meglepett, hogy milyen fantasztikus érzés, ahogy egyszerre rezeg egy modern csodagép bennem és izgat fel kívül-belül, miközben még a párom is elfér alatta és élvezhetem azt, ahogy ő is belém hatol. Mondanom sem kell, hogy fantasztikus éjszaka volt.

Mivel direkt szabadságot vettünk ki másnapra, végig szerelmeskedtük az egész éjszakát, amit néha egy kis desszert nassolással, pezsgőzéssel, erotikus masszázzsal és közös fürdőzéssel szakítottunk csak meg. A mai napig nem értem, hogy lehettem ennyire éber, és hogy nem álmosodtam be, de reggel 8 óráig gyűrtük az ágylepedőt. Az éjszaka folyamán persze a másik két kényeztető ajándékomat is felavattuk és előkerültek régebben vásárolt eszközök és a jól bevált síkositó is. Elmondhatatlan gyönyöröket éltem át és soha nem fogom elfelejteni ezt a születésnapomat. Azt hiszem, ezt minden évben be fogjuk vezetni és már most tudom, hogy ilyesmit kérek majd a férjemtől karácsonyra is."

olcsobbat.hu paypal simplepay_hu_v2