Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 
Blog

A tökéletes anális szex titkai!

2020.07.06 08:48
A tökéletes anális szex titkai!

A férfiak valamiért rendkívül vonzódnak a titkos kis szentélyhez, melynek meghódítása külön élvezet számukra. Ez pedig nem más, mint a női popsi. Valószínűleg pont annak titkos rejteke és tiltott mivolta teszi ennyire erotikussá és kívánatossá az análszexet is. Noha nem minden nő rajong egyformán érte, rengeteg nőnek segít az orgazmusa fokozásában és nagyon sokan képesek anális úton is eljutni a csúcsra. Talán azok közül is sokan lemondtak örökre róla, akik valaha már kipróbálták, mert rosszul közelítettek a dologhoz.

Amennyiben ugyanis túl hirtelen és elővigyázatosság vagy felkészülés nélkül hatolunk be, az rendkívül fájdalmas is lehet és ellenkező hatást is érhetünk el vele. Az anális örömszerzésnek vannak ugyanis trükkjei, amiket érdemes bevetnünk annak érdekében, hogy minél többször élvezhessük mind a ketten e különleges együttléti forma minden gyönyörét. Az análszex ugyanis még a leghétköznapibb együttléteket is képes fantasztikusabbá és emlékezetessé tenni.

 

Csak a férfi élvezheti az análszexet?

Nagy tévhit, hogy csak a behatoló fél élvezi az anális örömöket. Talán az első alkalommal kicsit fura, de könnyen tanulható, hogyan érjünk el még aktívabb orgazmust a popsi szex segítségével. Ráadásul nem is fontos, hogy az aktív fél mindig a férfi legyen. Ma már rengeteg mini vibrátor és prosztata masszázs gép is a nők rendelkezésére áll, amivel párjuk G-pontját felfedezhetik és örömet okozhatnak nekik. Azonban érdemes masszázs olajat vagy síkosítót használni minden esetben és először érzékenyen az ujjunkkal indítani a dolgot, még el nem érjük a kellő izgalmi szintet.

Bár tény, hogy nem csak a heteroszexuálisok, hanem a melegek is használják ezt a szexuális formát (férfi-férfi és nő-nő felállásban is), a módszerek és a kiegészítők minden esetben azonosak, akárcsak az élvezet, amit e tiltott testrész nyújtani képes. Rendkívüli pluszt tud azonban nyújtani a pároknak, ha előjátékként vagy az aktus közben anál vibrátort vagy anál plugot használnak. Ezek az eszközök segítenek ellazulni, kitágulni és fájdalom nélkül eljutni a csúcsra.

olcsobbat.hu paypal simplepay_hu_v2