Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 
Blog

A rossz szex miatt tönkremehet a kapcsolatunk!

2020.07.03 13:48
A rossz szex miatt tönkremehet a kapcsolatunk!

Bár a fiataloknak azt tanítjuk, hogy ne a testi vágyakat és a külsőségeket helyezzék előtérbe, mégis a gyakorlat azt mutatja, hogy egy jó beszélgető partner vagy egy jó barát, nem biztos, hogy a legjobb szerető is lesz egyben.

Ez pedig egy kapcsolat halálát is jelentheti. Nem szabad ugyanis elhanyagolni az ágyjeleneteket sem egy párkapcsolatban. A szex hiánya vagy annak rossz minősége miatt először az elhidegülés, majd az eltávolodás végül pedig a szakítás következik.

Egyáltalán nem a mennyiség számít és még csak nem is a méretek. A kettőtök közti harmónia az, ami egy kapcsolatot bearanyoz.

Hiába vagy heves, ha a partnered romantikus szexre vágyik és hiába vagy romantikus, ha a barátnőd éppen arra vár, hogy keményen megalázzák éppen. Egyik véglet sem jó. Mindkét esetben a beszélgetés az egyedüli megoldás, hogy a közös nevezőt eltalálják.

Hajlani kell partnerünk igényeire és figyelni rá minden egyes alkalommal, még ha a legtöbbször önzők is szeretnénk lenni az ágyban.

 

Így teheted izgalmasabbá a szexuális életedet!

Egy kapcsolatban a kommunikáció és a szex kéz a kézben kell, hogy járjanak. Vannak ugyanis olyan párok, akik túl durvák az együttléteik során és talán az egyik fél nem meri elmondani, hogy ő nem erre vágyik.

Másoknál a férfi kényezteti irtózatosan amatőr módon, szájjal vagy éppen kézzel a barátnőjét, aki nem szól, mert nem akarja párját megbántani. A nők pedig sokszor undorodnak az orális kényeztetéstől miközben a férfiakat extra izgalommal tölti el a dolog.

A félreértések elkerülése végett, érdemes az unalmassá vált szexuális életünkbe valamilyen segédeszközöket is becsempészni. Az illó olajok, a masszázs krémek és a síkosítók mellett komolyabb ingereket is kiválthatunk egy maszturbátorral, egy csikló izgatóval, egy pénisz gyűrűvel, egy vibrátorral vagy egy anál pluggal.

Fontos azonban, hogy ne lépjük túl a határokat és mindig csak olyan szexuális segédeszközöket alkalmazzunk, amilyet a partnerünk is szeretne. A különböző kiegészítők pedig meg fogják színesíteni az ágyjeleneteinket.

olcsobbat.hu paypal simplepay_hu_v2